Αλληλεγγύη στους μαθητές του Δήμου Μάνδρας

poasy4
Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 603/10/1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, συμμετείχαμε και στηρίξαμε σήμερα τη δράση αλληλεγγύης και αγάπης του σωματείου προς τα μικρά παιδιά των δημοτικών σχολείων και των νηπιαγωγείων του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας που είχε πληγεί προ ημερών από τις καταστροφικές πλημμύρες.

dytiki3

Η Ένωση με την υποστήριξη της Π.Ο.ΑΣ.Υ., άλλων Ενώσεων και των μελών τους, συγκέντρωσε και πρόσφερε στα παιδιά γραφική ύλη ενώ παράλληλα με τη συμβολική αυτή κίνηση εξωτερίκευσε τα ευγενή αισθήματα των Ελλήνων Αστυνομικών προς το συνάνθρωπό μας ιδίως σε δύσκολες στιγμές, για τον ίδιο και την κοινωνία μας.

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ευχαρίστησε το προεδρείο της Ένωσης για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του και ευχήθηκε με τη σειρά του γρήγορη επούλωση των πληγών των πλημμυροπαθών καθώς και το νέο έτος να φέρει ό,τι καλύτερο στους μικρούς μαθητές και στις οικογένειές τους.

dytiki1

Επίσης, εξήρε την πρωτοβουλία της Ένωσης να αφιερώσει το ημερολόγιο έτους 2018 στις πληγείσες περιοχές, προσφέροντας τα έσοδα από την πώλησή του εξ ολοκλήρου στους πλημμυροπαθείς της περιοχής.

dytiki2

Με τέτοιες ενέργειες αποδεικνύουμε εμπράκτως ότι η αστυνομική οικογένεια είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, βιώνει τα ίδια προβλήματα και αγωνίζεται για την αντιμετώπισή τους μη λησμονώντας τις πατροπαράδοτες αρχές και αξίες με τις οποίες γαλουχηθήκαμε ως λαός και ως έθνος.

Αλληλεγγύη, αγάπη και φροντίδα για το συνάνθρωπό μας!

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *