Δελτίο Τύπου Ε.Α.Υ. Καστοριάς 06/02/2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τρίτη 06/02/2018  στη Λέσχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς παρουσία του Σεβασμιοτάτου . Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ που ευλόγησε την πίτα, της Βουλευτού Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ κας Ολυμπίας Τελιγιορίδου, του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς κ. Σωτήριου Αδαμόπουλου, των Δημάρχων Καστοριάς και Νεστορίου κ.. Ανέστη Αγγελή και Πασχάλη Γκέτσιου, του Αντιδημάρχου Άργους Ορεστικού κ. Τιμολέων Ζέζου ως εκπροσώπου του Δήμου Άργους Ορεστικού, του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτ. Μακεδονίας Υποστρατήγου κ. Αθανάσιου Μαντζούκα, του Βοηθού Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτ. Μακεδονίας κ. Ευθύμιου Αμαραντίδη, του Διευθυντή της Δ.Α. Καστοριάς κ. Θωμά Νέστορα, του προέδρου της Ενωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κ. Χρήστου Μαρινέλη άλλων επισήμων. Επιστολή απέστειλε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντωνίου Μαρία που λόγω υποχρεώσεων στην βουλή δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τήρηση ενός λεπτού σιγής, στη μνήμη του Προέδρου των Συνοριοφυλάκων Καστοριάς Γιώργου Δουβλετή, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς καλωσόρισε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτ. Μακεδονίας Υποστράτηγο κ. Αθανάσιο Μαντζούκα και του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στα καινούργια του καθήκοντα προσφέροντας του ένα φωτογραφικό λεύκωμα της πόλης. Ακολούθησε απονομή αναμνηστικού πρός τον τ. Αστυνομικό Διευθυντή Καστοριάς και νύν Βοηθό Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτ. Μακεδονίας κ. Ευθύμιου Αμαραντίδη. Κλείνοντας ο πρόεδρος της Ένωσης ευχήθηκε στον νέο Διευθυντή της Δ.Α. Καστοριάς κ. Θωμά Νέστορα καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Στους χαιρετισμούς τους, τόσο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας, όσο και οι άλλοι επίσημοι, συνεχάρησαν την Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς και τον τ. Διευθυντή της κ. Αμαραντίδη για τις μεγάλες επιτυχίες της, ιδιαίτερα στο θέμα της καταπολέμησης των ναρκωτικών και ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο έργο του νύν Αστυνομικού Διευθυντή Καστοριάς κ. Θωμά Νέστορα.

Τέλος ανακοινώθηκε, πώς το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, στις 9.15 π.μ., θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στον Ι. Ν. Αγ. Τρύφωνα Νέας Λεύκης Καστοριάς από την Ένωση Αστ/κών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς, στη μνήμη των αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *