Διοργάνωση πεζοπορίας από την Ε.Α.Υ. Καστοριάς.

                                                                                                                                                       Καστοριά 25 Σεπτεμβρίου 2023

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς πραγματοποίησε από κοινού με το τοπικό τμήμα ΙΡΑ Καστοριάς  πεζοπορία στην κορυφή της ¨Ψαλίδας¨ σε υψόμετρο 1100 μέτρα  και συνολικό μήκος διαδρομής 6.050 μ.

Η δράση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την 5η Εβδομάδα Αστυνομικού Αθλητισμού η οποία έχει ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού και έχει τεθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και βασικό στόχο είχε την ευαισθητοποίηση των Αστυνομικών να αθλούνται στον ελεύθερο τους χρόνο αλλά  και εν γένει την προώθηση του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης.

Μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες με βασικό σύνθημα το #Beactive και συμπαραστάτη την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, αναχώρησαν την 9:00 ώρα μπροστά από το Νέο Αστυνομικό Μέγαρο Καστοριάς όπου και επέστρεψαν μετά από 3,5 ώρες πορείας.

Στη δράση συμμετείχαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς κ. Νικόλαος Έξαρχος Αστυνομικός Διευθυντής καθώς και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς κ. Ευστάθιος Λαγός Αστυνομικός Υποδιευθυντής.

Το Σωματείο μας ευχαριστεί θερμά την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, όλους τους συμμετέχοντες αλλά και τον Ερυθρό Σταυρό Καστοριάς που ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας και διέθεσε την κα. Αντωνίου Ματούλα – μέλος της ομάδας διασωστών η οποία ήταν παρούσα με τον κατάλληλο εξοπλισμό καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής.

 

 

         Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

                               -Ο-                                                                                       -Ο-                      

    Πρόεδρος                                                                    Γενικός Γραμματέας 

 

                 

                ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                             ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

(6946773061)                                                                         (6972404187)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *