Επιβράβευση της Ομοσπονδίας για την αρωγή της στο Ίδρυμα Εξοχών ΕΛ.ΑΣ.

Αθήνα, 06 Ιουλίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 511/8/18

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η συμβολή της Ομοσπονδίας μας στη λειτουργία της κατασκήνωσης εντός των εγκαταστάσεων των Παιδικών Εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας στον Άγιο Ανδρέα, αναδείχθηκε χθες με την επιβράβευση – απονομή τιμητικής πλακέτας στον Πρόεδρο αυτής κ. Γρηγόριο Γερακαράκο, στο πλαίσιο της Τελετής Αγιασμού για την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου τρέχοντος έτους, που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Ιδρύματος Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας παρουσία της Ηγεσίας, πολιτικής και φυσικής, εκπροσώπων συνδικαλιστικών οργανώσεων και άλλων φορέων.

Η Ηγεσία, αναγνώρισε ότι η Ομοσπονδία μας όχι μόνο ζητούσε παγίως το άνοιγμα των εγκαταστάσεων στις οικογένειες των αστυνομικών και των παιδιών τους, αλλά βοήθησε και βοηθά οικονομικά το Ίδρυμα για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών.

Την τιμητική πλακέτα επέδωσε στον πρόεδρό μας ο Διευθυντής του Ιδρύματος Εξοχών, Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μπακαλάρος Γεώργιος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, επίσης, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΟΑΣΥ κ. Κωνσταντίνος Μαλλικόπουλος, ο Αντιπρόεδρος, αρμόδιος Θεμάτων Μελετών και Επιμόρφωσης της ΠΟΑΣΥ κ. Σταύρος Μπαλάσκας, ο Γραμματέας Δημοσίων Σχέσεων κ. Χρήστος Συνδρεβέλης, ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ και Πρόεδρος της ΕΑΥ Αθηνών κ. Χρήστος Μαυραγάνης, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΑΥ Αθηνών κ. Νίκος Ρήγας, ο Αντιπρόεδρος ΕΑΥ Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Χύτας και ο εκπρόσωπός μας – μέλος του Δ.Σ. του Ιδρύματος Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Λάμπρος Μητσικός.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *