Δελτίο Τύπου Ε.Α.Υ. Καστοριάς 12/09/2016

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1995

ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ (Π.Ο.Α.Σ.Υ.)

  

ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 12/09/2016

Αρ. Πρωτοκόλλου:  Δ.Υ

 

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Δήμος Καστοριάς ολοκλήρωσε και επίσημα σήμερα, 12 Σεπτεμβρίου, με την υπογραφή σχετικής συμβολαιογραφικής πράξης, όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη μεταβίβαση, με δωρεά στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, του οικοπέδου πάνω στο οποίο θα ανεγερθεί το νέο Αστυνομικό Μέγαρο.

            Το όνειρο του αστυνομικού προσωπικού της Καστοριάς έρχεται ένα βήμα πιο κοντά και, για το λόγο αυτό, απευθύνουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμο Καστοριάς συνολικά, αλλά και προσωπικά στο Δήμαρχο, Ανέστη Αγγελή, για την καίρια συμβολή του στην υλοποίηση των δεσμεύσεων.

Κλείνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στις υπηρεσίες του Δήμου (πολεοδομία – τεχνικές υπηρεσίες ) για την πολύτιμη προσφορά τους.

 

            Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς, δια του Προέδρου της, Θωμά Νάτση και του εκπροσώπου στην ΠΟΑΣΥ, Απόστολου Βακόπουλου και με την παρουσία του πληρεξουσίου της Δικηγόρου, Παναγιώτη Βακόπουλου, παρευρέθηκε στην υπογραφή της Συμβολαιογραφικής πράξης.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠρόεδροςΘωμάς Νάτσης Ο Γεν. ΓραμματέαςΜηνάς Κωστίδης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *