Δράσεις Ε.Α.Υ. Καστοριάς για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων προς τις Πρωτοβάθμιες Οργανώσεις, με το οποίο οι τελευταίες κλήθηκαν να συμμετάσχουν δυναμικά στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου και σε συνέχεια της κοινής ανακοίνωσης των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς προέβη στις κάτωθι ενέργειες:

Α) 29.01.2016: Επίσκεψη του Δ.Σ. στο μπλόκο Εγνατίας Οδού του κόμβου Άργους Ορεστικού, κατά τη διάρκεια της οποίας εκφράστηκε η αμέριστη συμπαράστασή στον αγώνα των αγροτών.

Β) 30.01.2016.: Επίσκεψη του Δ.Σ. στα γραφεία των Βουλευτών Καστοριάς, όπου συζητήθηκαν προτάσεις για την βελτίωση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Γ) 04.02.2016: Συμμετοχή στη Γενική Απεργία και κάθοδος προσωπικού ενώπιον του Κτιρίου της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς στέκεται αλληλέγγυα στο πλευρό κάθε κοινωνικής ομάδας που αναζητά, μέσω ειρηνικού αγώνα, το δικαίωμά της στην αξιοπρέπεια και την εργασία. Καλεί με τη σειρά της τους φορείς λήψης αποφάσεων σε ουσιαστικό διάλογο, με σκοπό την κατάρτιση ενός βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος που θα επενδύει στην εργασία και θα εξασφαλίζει τα δικαιώματα της παρούσας και των μελλοντικών γενεών.

Για την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς

Ο Πρόεδρος Θωμάς Νάτσης
Ο Γενικός Γραμματέας Μηνάς Κωστίδης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *