Επιβεβαίωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. από τον ΟΟΣΑ

Αθήνα, 14 Ιουλίου 2017
Αρ. Πρωτ.: 600/2/9-α

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Δεν πρόλαβε καν να στεγνώσει το μελάνι της Ανακοίνωσης που εκδώσαμε στις 12 Ιουλίου 2017, αρ. πρωτ. 600/2/9, με την οποία οι Ομοσπονδίες των Σωμάτων Ασφαλείας έστελναν μια ηχηρή απάντηση στην Κυβέρνηση, αλλά και στο Τμήμα Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ, για όσα καταλογίζουν στις Ομοσπονδίες και ειδικότερα για τη λάσπη που εκτόξευαν στο πρόσωπο του Προέδρου της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ.

Η ανακοίνωσή μας έκλεινε ως εξής: Είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας και έχουμε την εμπιστοσύνη της!! Εσείς;;;

Η απόλυτη επιβεβαίωση για εμάς ήρθε όταν ο ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης) με έκθεσή του, η οποία δημοσιοποιήθηκε χθες, μεταξύ των άλλων αναφέρει ότι την Κυβέρνηση εμπιστεύεται το 13% των πολιτών, ενώ την Ελληνική Αστυνομία το 69%, τη Δικαιοσύνη το 42%, το Εθνικό Σύστημα Υγείας το 31% και την παρεχόμενη Παιδεία από το κράτος, το 44%.

Είναι πασιφανές πλέον ότι η Ελληνική κοινωνία εμπιστεύεται τον Έλληνα Αστυνομικό παρ’ όλα τα προβλήματα που η σημερινή μνημονιακή και οι προηγούμενες μνημονιακές Κυβερνήσεις με τις πολιτικές τους, κατάφεραν το ακατόρθωτο, δηλαδή ο Οργανισμός της Ελληνικής Αστυνομίας να στέκεται όρθιος μόνο χάρη στο φιλότιμο του Έλληνα Αστυνομικού, αφού πλέον τίποτε άλλο δεν υπάρχει.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος      ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *