Συνάντηση Ε.Α.Υ. Καστοριάς με την Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μαρία Αντωνίου

Νέα συνάντηση είχε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Καστοριάς με την κ. Μαρία Αντωνίου στο Πολιτικό της Γραφείο, την Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου, όπου συζητήθηκαν και αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την ανέγερση αστυνομικού μεγάρου, έπειτα από την αλλαγή της απόφασης του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (Κ.Σ.Ν.Μ.), για το κτίριο του στρατοπέδου “Μαθιουδάκη”.

Η κ. Μαρία Αντωνίου ενημέρωσε την αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών ότι για την αλλαγή της απόφασης του ΚΣΝΜ κατέθεσε Ερώτηση στους αρμόδιους Υπουργούς, ενώ παράλληλα απέστειλε επιστολή προς τον Δήμαρχο Καστοριάς, για να ξεκινήσει άμεσα δημόσια διαβούλευση, με την σύμπραξη όλων των αρμόδιων φορέων, ώστε να επιλεγεί και να προταθεί ένα νέο οικόπεδο, ο χώρος του οποίου θα πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις και προδιαγραφές που απαιτούνται για την ανέγερση νέου Αστυνομικού Μεγάρου.

Στο πλαίσιο όλων των παραπάνω, μας διαβεβαίωσε ότι, όπως έκανε πάντοτε και στο παρελθόν, θα βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό μας τόσο για την δρομολόγηση των ενεργειών του συγκεκριμένου θέματος, όσο και όλων των υπόλοιπων ζητημάτων που μας απασχολούν διαχρονικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *