Δελτίο Τύπου Ε.Α.Υ. Καστοριάς 11/05/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την 11-05-2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ε.Α.Υ.Ν . Καστοριάς, στης έδρα της Δ.Α Καστοριάς, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο, παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγου ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Χρηστου , του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας Ταξιάρχου ΝΤΖΙΟΒΑΡΑ Παναγιώτη και του Αστυνομικού Διευθυντή του νομού μας ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ Ευθύμιου. Συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το προσωπικό της Διεύθυνσης όπως:
– Υλικοτεχνικός εξοπλισμός
– Αστυνομικό Μέγαρο καθώς και άλλα θέματα που απασχολούν το προσωπικό της Δ.Α. Καστοριάς.
Ο κ. Αρχηγός έδειξε να γνωρίζει τα περισσότερα από τα προβλήματα που μας απασχολούν και δεσμεύτηκε ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί στα πλαίσια βέβαια των δημοσιοοικονομικών δυνατοτήτων της Χώρας.

Την 14-05-2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κεφαλογιάννη Ιωάννη παρουσία και της βουλευτή Καστοριάς κας. Αντωνίου Μαρίας και τους ενημερώσαμε για το νέο σχέδιο νόμου ζητώντας την απόσυρση η την καταψήφιση της τροπολογίας που αφορά τους ένστολους και επιδόθηκε σχετική επιστολή με το ανωτέρω αίτημα.

Τέλος την Δευτέρα 15/5/2017 πραγματοποιήθηκε έκτακτο δ.σ. της Ένωσης μας και αποφασίστηκε ομόφωνα η συμμέτοχή μας στην Ένστολη Πανελλαδική  πορεία διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17/5/2017

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Θωμάς Νάτσης
Ο Γενικός Γραμματέας Μηνάς Κωστίδης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *