Συνάντηση αντιπροσωπείας της Ε.Α.Υ. Καστοριάς με εκπροσώπους της Νέας Δημοκρατίας

Την 10/09/2017 αντιπροσωπεία της Ε.Α.Υ. Καστοριάς πραγματοποίησε συνάντηση, σε ξενοδοχείο της πόλης της Καστοριάς, με αντιπροσωπεία της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενη από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον αναπληρωτή τομεάρχη εργασίας κοινωνικής ασφάλισης και κοινωνικής αλληλεγγύης κ. Νότη Μηταράκη και της βουλευτή Καστοριάς κας. Μαρίας Αντωνίου, για να τους ενημερώσει για τα θέματα και τα προβλήματα που αφορούν τον κλάδο μας.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης για τα κυριότερα θέματα που αναπτύχθηκαν.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΑΡΙΘ: 10/2017

ΚΑΣΤΟΡΙΑ 10 ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

ΠΡΟΣ

Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής
Νέας Δημοκρατίας
Κ. Αυγενάκη Ελευθέριο

ΘΕΜΑ: «Προβλήματα προσωπικού Α.Δ. Καστοριάς»

1. Κτιριακά. Απαιτείται άμεση μεταστέγαση της Α.Δ. Καστοριάς σε νέο κτίριο γιατί το υπάρχον είναι ακατάλληλο και δεν πληροί τους στοιχειώδες κανόνες ασφάλειας και υγιεινής . ( υπάρχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από τις κτιριακές υποδομές )
2. Υλικοτεχνικός εξοπλισμός. Υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις σε οχήματα εκτός δρόμου , αλεξίσφαιρα γιλέκα , στολές και κράνη ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κλπ.
3. Πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του Σ.τ.Ε. για τις μισθολογικές περικοπές.
4. Αναγνώριση της επικινδυνότητας του επαγγέλματος και θωράκιση του λειτουργήματός μας με την έμπρακτη διασφάλιση της αβλαβούς για το αστυνομικό προσωπικό εκτέλεσης των καθηκόντων του.
5. Επέκταση του επιδόματος παραμεθορίου και στους υπόλοιπους νομούς .

ΓΙΑ ΤΟ Δ. Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΑΤΣΗΣ ΘΩΜΑΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ ΜΗΝΑΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *