Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής από τη Γραμματεία Γυναικών

poasy4
Αθήνα, 21 Μαρτίου 2018
Αρ. Πρωτ.: 600/8/47-ι

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Με μια συμβολική επίσκεψη στον 17ο Παιδικό σταθμό του Δήμου Αθηναίων, για τη μύηση των μελλοντικών χρηστών της ασφάλτου στην κυκλοφοριακή αγωγή, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Αθηνών, συνεχίστηκαν σήμερα υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας μας, οι εξωστρεφείς δράσεις της Γραμματείας Γυναικών.

2

Ο Αστυνόμος Α’ Διονύσης ΜΑΥΡΕΛΗΣ και η Αρχιφύλακας Ιουλία ΜΠΟΥΤΛΑ βρέθηκαν μαζί με τα μέλη της Γραμματείας Γυναικών ανάμεσα στα μικρά παιδιά και με δυο ηλεκτροκίνητα τρίκυκλα τους πρόσφεραν τις πρώτες προσιτές σε αυτά συμβουλές για την οδήγηση, τη χρησιμότητα του κράνους, την προτεραιότητα στους πεζούς και άλλες διατάξεις του ΚΟΚ, εξοικειώνοντάς τα με την ιδέα της ασφαλούς οδήγησης και της ανθρώπινης συμπεριφοράς στο δρόμο, σε πείσμα μιας κοινωνίας που δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποβάλλει τη βαρβαρότητα και την ασέβεια προς τη ζωή, με αποτέλεσμα ως χώρα να διεκδικούμε σταθερά πρωτεία στα τροχαία δυστυχήματα κάθε χρόνο.

Όλοι μαζί, μοιράστηκαν τα ανέμελα χαμόγελα των παιδιών, που δεν έκρυψαν τη χαρά τους από αυτήν την λιλιπούτεια εμπειρία – προσφορά της Ομοσπονδία μας. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Γρηγόρης ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ, ο Γενικός Γραμματέας κ. Γιώργος ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ και ο Διευθυντής του Κλάδου Τάξης /ΑΕΑ Ταξίαρχος κ. Δημήτριος ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ.

1

Η Γραμματεία Γυναικών, ευχαριστεί το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την έγκριση και την υλοποίηση της πρωτοβουλίας που μόνο θετικά μηνύματα μπορεί να εκπέμπει εντός κι εκτός Ελληνικής Αστυνομίας.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *