Τελετή αποκαλυπτηρίων αναθηματικής στήλης στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΓΡΑΜΜΟΥ 25, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΗΛ:2467081240, FAX:2467021545

EMAIL: [email protected]

www.eaykas.gr

Καστοριά, 02 Ιουλίου  2018

                                                                                              Αριθμ Πρωτ: 35/2018

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποκαλυπτήρια αναθηματικής στήλης με τα ονόματα των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος αστυνομικών πραγματοποίησε το Σάββατο 30 Ιουνίου 2018 η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο πάρκο πεσόντων Αστυνομικών στην πόλη της Καστοριάς.

Πριν την τελετή των αποκαλυπτηρίων τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση χοροστατούντος του  Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ.

Στην τελετή, εκτός από τους συγγενείς των πεσόντων εν ώρα καθήκοντος αστυνομικών, παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς κ. ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος, η Βουλευτής Σύριζα Καστοριάς κ. ΤΕΛΗΓΙΩΡΙΔΟΥ Ολυμπία, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κ. ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ Σωτήριος, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. ΑΓΓΕΛΗΣ Ανέστης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας κ. ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ Αθανάσιος που εκπροσώπησε παράλληλα τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, ο βοηθός του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντής κ. ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ Ευθύμιος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Καστοριάς κ. ΝΕΣΤΟΡΑΣ Θωμάς, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φλώρινας και Γρεβενών,  οι Διοικητές των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς, ο Υποδιοικητής του 15ου Συντάγματος Πεζικού κ. ΦΩΤΣΗΣ Ανδρέας, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς κ. ΤΣΑΛΙΚΗΣ Κωνσταντίνος, ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής κ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟΣ Φίλιππος, ο πρώην Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑΣ Ζήσης, αντιπροσωπεία του Δήμου Άργους Ορεστικού και του Δήμου Νεστορίου, εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων των νομών Κοζάνης, Φλώρινας και Γρεβενών, εκπρόσωποι συνδικαλιστικών σωματείων του νομού Καστοριάς, καθώς και πλήθος αστυνομικών και πολιτών του Νομού Καστοριάς. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας νομού Καστοριάς κ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ Μαρία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παρευρεθεί και απέστειλε επιστολή για να χαιρετίσει την εκδήλωση.

Μετά τα αποκαλυπτήρια ακολούθησαν ομιλίες, κατάθεση στεφάνων και απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς στους συγγενείς των οικογενειών των εκλιπόντων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

              -Ο-                                                                                                    -Ο-

      Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας

 ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                          ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

   (6946773061)                                                                                       (6972404187)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *