Δωρεά Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ελληνική Αστυνομία

Αθήνα, 09 Ιουλίου 2018
Αρ. Πρωτ.: 403/1/45

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 09-07-2018 και ώρα 11:00 στο Δημαρχείο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης η τελετή παράδοσης – παραλαβής δυο περιπολικών οχημάτων – δωρεά της τοπικής αρχής στην Ελληνική Αστυνομία, καλύπτοντας πάγιες ανάγκες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος.

Από πλευράς Ομοσπονδίας παρευρεθήκαν οι: Αντιπρόεδρος θεμάτων Μελετών – Επιμόρφωσης Αστυνομικών & Ειδικός Γραμματέας κ. Σταύρος ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, Γραμματέας ΔΣ κ. Χρήστος ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ και μέλος ΔΣ κ. Νικόλαος ΡΗΓΑΣ.

Η παραλαβή των οχημάτων έγινε παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας του Σώματος, ήτοι του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών κ. Νικόλαου ΤΟΣΚΑ, του Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. Κωνσταντίνου ΤΣΟΥΒΑΛΑ και άλλων στελεχών της Επιτελείου του Αρχηγείου και της ΓΑΔΑ.

Η Ομοσπονδία χαιρετίζει την πρωτοβουλία του δημάρχου κ. Γρηγόρη ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΛΟΥ και τη στενή του συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, που στοχεύει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και ασφάλειας των αστυνομικών και κατ΄ επέκταση στην καλύτερη αστυνόμευση της περιοχής. Παράλληλα, όμως, επισημαίνει το διαρκές χρέος της πολιτείας να διασφαλίζει στο σύνολο της Ελληνικής Αστυνομίας τα αναγκαία μέσα για την εκπλήρωση της αποστολής της μακροπρόθεσμα και μεσοπρόθεσμα με τον απαραίτητο προγραμματισμό, έτσι ώστε ο Έλληνας αστυνομικός να μη ζει με το άγχος των χορηγιών και των όποιων ενισχύσεων σε βασικά είδη και μέσα αστυνόμευσης.

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *