Ανακοίνωση Ε.Α.Υ. Καστοριάς 06-11-2018

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΓΡΑΜΜΟΥ 25, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΗΛ:2467081240, FAX:2467021545

EMAIL: [email protected]

www.eaykas.gr

Καστοριά,06 Νοεμβρίου  2018

                                                                                              Αριθμ Πρωτ: 59/2018

       ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

         Με αφορμή της πρόσφατες έκτακτες κρίσεις Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας κατά τις οποίες με απόφαση του  ανωτάτου συμβουλίου κρίσεων ολοκλήρωσαν την θητεία τους και τέθηκαν εκτός οργανικών θέσεων ο ΓΕ.Π.Α.Δ Δυτικής Μακεδονίας Αντιστράτηγος ε.ο.θ κ.ΜΑΝΤΖΟΥΚΑΣ  Αθανάσιος και ο βοηθός αυτού Ταξίαρχος ε.ο.θ  κ.ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ Ευθύμιος ,η Ε.Α.Υ Καστοριάς αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες για την άψογη και εποικοδομητική συνεργασία.

 

Αισθανόμαστε επιπλέον την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον Ταξίαρχο ε.ο.θ  κ. ΑΜΑΡΑΝΤΊΔΗ Ευθύμιο για την προσφορά του επί μία τριετία στο τιμόνι της Δ.Α Καστοριάς κατά την οποία κατάφερε να εδραιώσει το αίσθημα ασφαλείας στην ευαίσθητη περιοχή μας, να εξασφαλίσει τη αλληλεγγύη και τη συνοχή στο προσωπικό της Διεύθυνσης μας και να αντιμετωπίσει κάθε πιθανή και απίθανη κρίση κατά τη δύσκολή αυτή θητεία. Ένας δίκαιος και ουσιαστικός αξιωματικός που έκρινε όλα τα γεγονότα με αντικειμενικότητα και αξιοκρατία δυστυχώς δε συγκαταλέγεται πλέον στους κόλπους της Ελληνικής  Αστυνομίας.

 

Τέλος θέλουμε να συγχαρούμε τον νέο ΓΕ.Π.Α.Δ Δυτικής Μακεδονίας Ταξίαρχο κ ΣΙΟΡΕΝΤΑ Δημήτριο για τη νέα του θέση και να του ευχηθούμε να έχει υγεία , δύναμη και υπομονή  κατά την άσκηση των νέων του καθηκόντων. Η Ένωσή μας  εκφράζει τη στήριξη και τη συμπαράσταση της στον νέο Γενικό και προσβλέπει στην κατανόηση και αλληλεγγύη του σε κάθε λογικό αίτημά μας που αφορά τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας  του προσωπικού και την επίλυση των ζητημάτων που ανακύπτουν.

 

 

                                                                           Για το Διοικητικό Συμβούλιο

  

                               -Ο-                                                                                                             -Ο-

                         Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας                   

                ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                            ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *