Έγγραφο Ε.Α.Υ. Καστοριάς προς την Π.Ο.ΑΣ.Υ. σχετικά με το νέο βαθμολόγιο.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΓΡΑΜΜΟΥ 25, 52100, ΚΑΣΤΟΡΙΑ

ΤΗΛ:2467081240, FAX:2467021545

EMAIL: [email protected]

www.eaykas.gr

Καστοριά, 17 Δεκεμβρίου 2020

Αριθμ Πρωτ: 54/2020

  Προς

     Την  Πανελλήνια Ομοσπονδία 

    Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ).   

………………………………………………………………….

      Η πρόσφατη δέσμευση του υπουργού προστασίας του πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην ολομέλεια της Βουλής αναφορικά με την επικείμενη κατάρτιση και προώθηση προς ψήφιση Προεδρικού Διατάγματος με αντικείμενο την θεσμοθέτηση νέου βαθμολογίου για το αστυνομικό προσωπικό αποτελεί μια πρώτη δικαίωση των, επί σειρά ετών, προσπαθειών της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών καταβλήθηκε τεράστια προσπάθεια, εκ μέρους της ομοσπονδίας, προκειμένου να πειστεί η πολιτική και φυσική ηγεσία για την αναγκαιότητα θεσμοθέτησης νέου σύγχρονου βαθμολογίου, που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του αστυνομικού προσωπικού ενώ παράλληλα να δίνει προοπτικές εξέλιξης σε κάθε Έλληνα αστυνομικό.

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς χαιρετίζουμε τη μεγάλη προσπάθεια που όλα αυτά τα χρόνια κατέβαλε η ομοσπονδία μας, η οποία μετά από γόνιμο διάλογο με την Ηγεσία του σώματος και κατόπιν τεκμηριωμένων προτάσεων κατάφερε να αναδείξει το πρόβλημα και να πείσει το αρχηγείο να αποδεχθεί την πρόταση της για το νέο βαθμολόγιο.

Συνεχίζουμε να στεκόμαστε αρωγοί σε όλες τις προσπάθειες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων στους αγώνες που συνεχίζει να δίνει για την βελτίωση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, αλλά και την ικανοποίηση των οικονομικών μας αιτημάτων. 

Η πολιτεία κάνει αρκετά, χρειάζονται όμως περισσότερα προκειμένου να αποδείξει εμπράκτως ότι ενδιαφέρεται πραγματικά για την βελτίωση της καθημερινότητας του Έλληνα Αστυνομικού ο οποίος ήταν, είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή σε κάθε δύσκολη στιγμή που βιώνει η πατρίδα μας.    

                                                               Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                               -Ο-                                                                                                             -Ο-

                        Πρόεδρος                                                                                    Γενικός Γραμματέας  

                ΣΠΥΡΙΔΗΣ Ιωάννης                                                                            ΤΟΤΟΝΙΔΗΣ Μηνάς

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *